Leverans 0-3 arbetsdagar

Kryssa och vinn

Tävla med Vitsiga Jättekrysset!

Tävlingen är nu avslutad och vi gratulerar alla tidigare vinnare!

 

I slutet av varje månad drar vi vinnaren av månadens pris. Priset kan variera från månad till månad. Vinnaren meddelas personligen inom 7 dagar från det att månadens tävling avgjorts.

 

Vinster

Under maj 2021 (sista tävlingsmånaden) har du chansen att vinna en brandfilt från Solstickan. (värde 449 kr).

Brandfilt i en präglad stållåda med den numera ikoniska Solstickanpojken. Brandfilten släcker mindre bränder så som på textil, i stekpanna samt kastrullbrand. Perfekt att hänga på väggen i köket där brandrisken är som störst. 
Brandfilten är tillverkad av glasfiber och klarar temperaturer på upp till 500 grader. Boxens baksida är försedd med tydliga instruktioner på svenska, och hål för upphängning på vägg. Levereras i presentkartong.

 

Tävlingsinformation

För att ha chansen att vinna måste du först lösa de grå rutorna i Vitsiga Jättekrysset. Har du inte krysset så finns det att köpa här: Vitsiga Jättekrysset

Instruktioner
Skicka in ditt svar senast den sista dagen i månaden för att vara med att tävla om just den månadens priser. Man får deltaga endast en gång per månad i max tre månader. (d.v.s. du kan skicka in ditt tävlingsbidrag tre gånger) Priserna kan variera från månad till månad.

Vinnare
Vi gratulerar följande vinnare! februari 2021: Katri Lindström mars 2021: Annika Ahlberg
april 2021: Gerd Johansson
maj 2021: Lars Dahlström

Vinstskatt
Eventuell skatt på vinsten betalas av vinnaren. Mer information finns hos Skatteverket, telefon 0771 567 567

Behandling av personuppgifter
Tävlingens administration kräver viss behandling av personuppgifter, som namn och adress till vinnare. Dessa uppgifter kan delges samarbetspartners för att möjliggöra fysisk distribution av vinster.