Jättestora korsord

Jättekrysset – ett kolossalt stort korsord

Våra jättestora korsord har blivit en omtyckt återkommande favorit bland korsordslösare runt om i landet. Korsorden utkommer årligen och har olika teman. Korsorden är är förvisso inte lätta, men inte heller så svåra att de blir tråkiga – vi försöker alltid undvika innehåll som är för encyklopediskt till förmån för mer associativt tänkande, i gengäld kan du ofta lösa korsordet utan att behöva slå i uppslagsböcker (på babylonska gudar och liknande).

Köp 3 Jättekorsord
och få fri frakt!

Våra jättestora korsord levereras 1-2 dagar efter beställning. Beställer du tre eller fler bjuder vi på frakten.

Utgivningsår för respektive jättekorsord hittar du genom att klicka på bilden och därefter “Mer information”


JÄTTEKORSORD – Övriga

Sale!
Kändiskrysset

Kändiskrysset

Det ursprungliga priset var: 119 kr.Det nuvarande priset är: 99 kr. inkl. moms
Sale!
Jättekrysset

Jättekrysset

Det ursprungliga priset var: 119 kr.Det nuvarande priset är: 99 kr. inkl. moms

Om våra Jättekorsord

Ett Jättekorsord tar ca 2 månader att skapa, och hela processen, fram till själva layouten, är helt manuell. Det innebär att konstruktören skapar allt från eget huvud och med endast ett stort rutigt papper och en vässad penna. Jättekorsordet du köper är således skapat av en människa och inte en dator. För några år sedan hade vi inte ens behövt påpekade detta, men på senare tid har det dykt upp datorgenererade korsord i såväl dagstidningar och korsordstidningar. Detta sker såklart på bekostnad av humorn, språkkänslan och det underfundigt tvetydiga bara en mänsklig hjärna kan frambringa. 

Sedan använder vi oss såklart av dator för att föra över konstruktörens kråkfötter till en läsbar och attraktivt utformad produkt, men det kan väl vara förlåtet? 

Kommentarer är stängda.