Barnkorsord

Barnkorsord – Glöm inte dina små läsare

Beställ ett barnkryss ihop med vuxenkrysset

Att konstruera ett barnkorsord kan te sig banalt och som något man gör på en kafferast. Men ett barnkorsord får inte, och kan inte, innehålla något av de utfyllnadsord vi konstruktörer måste ta till ibland. Väldigt få barn känner sig bekväma med ord som OR, ARA, AG eller EDA. Korsordet måste därför vara helt befriat från dylika räddare-i-nöden-ord.

Det är ingen slump att det i barnens skolböcker ofta finns korsord. Det är helt klart så att korsord är allmänbildande, förbättrar språkförståelsen och den analytiska förmågan – det gäller såklart även vuxna. Barnkorsord är, även om man kanske kan tro det, inte bara för barn. De är utmärkta även för vuxna och nybörjare.

Så glöm inte dina små läsare när du köper korsord av oss. Vi konstruerar barnkryss som är roliga och lösliga för barn i önskad ålder.

I vår butik hittar du barnkorsord klara att laddas ner på direkten. Hittar du inte vad du söker kontakta oss få specialkonstruerar vi ett åt dig.

Fakta – Barnkorsord

Efter färdigställandet levereras korsordet via e-post i överensekommet filformat. Standard är PDF.

Pris

Beroende på korsordets storlek, svårighetsgrad samt i vissa fall upplaga varierar priserna. Kontakta Mediakryss för prisuppgifter.

Leveranstid

Inom 10 dagar eller enligt överenskommelse.

Betalningssätt

Faktura. Företaget har F-skattesedel

Kommentarer är stängda.