Bildkorsord

Digitala och tryckfärdiga korsord till din tidning

Du beställer vi konstruerar!

Vi skapar digitala och tryckfärdiga korsord till din tidning eller publikation.  Våra i särklass vanligaste korsord är bildkryssen. Här är nycklarna (frågorna) placerade i korsordet och centralt i krysset finns en bild med tillhörande, ofta fyndig, bildtext. 

När man skapar ett bildkorsord så utgår man alltid ifrån en bild och sätter sedan bildtexten ifrån denna. Dessa två, bildtexten och bilden, är de statiska elementen i korsordet. Dessa ändrar man sällan under resten av arbetet. Vilka ord som sedan hamnar i korsordet bestämmer konstruktören givet de luckor som bildas mellan bildtexten och ytterkanterna.

Kanske du som beställare vill ha med specialord, fackuttryck eller ord som anspelar på en viss produkt eller tjänst? Då har vi våra temakorsord eller reklamkorsord som skräddarsys helt enligt era önskemål. 

Har du deadline i morgon och behöver köpa ett korsord? Vi har hundratals tryckfärdiga korsord i vår butik – färdiga att ladda ner på några sekunder! 

Om våra bildkorsord

Efter färdigställandet levereras korsordet via e-post i överensekommet filformat. Standard är PDF.

Pris

Beroende på korsordets storlek, svårighetsgrad samt i vissa fall upplaga varierar priserna. Kontakta Mediakryss för prisuppgifter.

Leveranstid

Inom 10 dagar eller enligt överenskommelse.

Kommentarer är stängda.