Ska du bara ha ett ordspel…

…i din mobil, så kan jag varmt rekommendera Cross Boss. Måste säga att jag är lite hooked här. Har ju visserligen alltid gillat ordspel, så jag är väl inte så svårflörtad, men spelet är lika enkelt som beroendeframkallande –  det spelas mellan två personer på ett bildkorsord i mobilformat.
CB6

Bilder och ledtrådar är dolda för att man inte ska kunna lösa hela korsordet i ett svep. Spelarna turas om att göra sina drag. Målet är att ta poäng genom att lägga rätt bokstäver och ord. För att öka spänningen kan man stjäla poäng från motspelaren.

 

Jag blev så fast att jag nu även skapar några av kryssen i Cross Boss. Det diskvalificerar mig kanske som spelare, men jag fick faktiskt spö på ett av mina egna kryss härförleden. Snacka om att lura sig själv och smaka på egen medicin.

Ladda ner här: