Inklusive Moms preloader

Jättekryss – Enormt stora korsord

Har du tröttnat på fyller-i-kryss som blir klara på en kvart? Ta dig då våra enormt stora korsord och du har många dagars knep och knåp framför dig. Sätt upp det på väggen och låt familjemedlemmar eller gäster hjälpas åt att klara denna korsordsutmaning i kolossalformat. Jättekryssen är 95x69 cm och levereras 1-2 dagar efter beställning.

JULEN 2019 - Vi levererar din beställning med A-post. Vill du vara säker på leverans innan Julafton - lägg din order senast tor 19 dec kl 14:oo.


Vitsiga Jättekrysset

Jättekryss – Enormt stora korsord

Vitsiga Jättekrysset är konstruerat av Svante Drejenstam och illustrerat av 91:an Karlssons tecknare Gert Lozell. Skrattvarning är utfärdad!  Vitsiga Jättekrysset innehåller inte bara klurigheter utan även kuligheter i form av vitsar. Vitsen med vitsarna är att de ska hjälpa dig att lösa hela krysset.

Klarar du denna vitsiga utmaning har du chansen att vinna fina priser!  Mer info på Kryssa och vinn.

Jättekrysset - Jorden runt

Jättekryss – Enormt stora korsord

Kan du lite om det mesta som rör vår planet och dess världsdelar, så kan du segla runt jorden på några dagar. Men om frågorna övergår till motvind är det bara att börja kryssa, precis som på havet. Jättekrysset - Jorden runt är den perfekta utmaningen för den som gillar både quiz och korsord. 

Sverigekrysset

Jättekryss – Enormt stora korsord

I Sverigekrysset får du pröva dina kunskaper om Sverige, vår historia och några av våra kända profiler. Kryssa dig genom svenska landmärken, språkfrågor och författargärningar. Sverigekrysset är småklurigt men inte omöjligt. Lycka till!

Stora Julkrysset

Jättekryss – Enormt stora korsord

Stora Julkrysset är illustrerat av Gert Lozell och precis som vanligt en riktig utmaning för alla som gillar korsord. Lös det själv eller gör som många andra - ge bort det i julklapp. Det brukar bli en omtyckt gåva till korsordsfantasterna som vill ha något att bita i.  

Tomtekrysset

Jättekryss – Enormt stora korsord

Julens stora korsordsutmaning! Tomtekrysset är marinerat med tomtar, jul och en och annan vits som är så dålig att den blir bra.

Korsordet är konstruerat av Svante Drejenstam, mångårig konstruktör på bl.a. Dagens Nyheter och illustrerat av Gert Lozell som tecknat och skrivit 91:an Karlsson sedan 1987.

Kändiskrysset

Jättekryss – Enormt stora korsord

Vårt kändistätaste Jättekryss heter Kändiskrysset och är precis vad det låter som - ett kolossalkryss med kolossalt många frågor om kändisar. Svaren på frågorna skall in på sina numrerade platser i krysset. Vet du t.ex. vad Plura heter egentligen?

Jättekrysset

Jättekryss – Enormt stora korsord

Jättekrysset med de Hergéinspirerade illustrationerna av serietecknaren Ola Skogäng är en utmaning utöver det vanliga. Vässa pennan och förlora dig i en värld av homonymer, neologismer och andra tvetydigheter!